fbpx

Produse

LENJERII DE PAT DIN BUMBAC

– alege lenjerii de pat din bumbac de calitate – 

Importanta unui somn de calitate este de necontestat, iar acesta este imbunatatit folosind lenjerii de pat din bumbac de calitate. Acorda atentie acestui aspect si iti vei asigura un start bun dimineata, un randament crescut pe toata durata zilei si o stare de spirit echilibrata alegand lenjerii de pat de calitate. Gradul ridicat de confort si odihna potrivita pot fi atinse doar folosind lenjerii de pat de cea mai buna calitate. Pana nu demult, lenjeriile de pat aveau ca scop principal asigurarea confortului de pe parcursul noptii, astfel incat materialele erau in “centrul atentiei”. Astazi, cearsafurile, cuverturile, fetele de perna si celelalte elemente specifice au preluat si atributii decorative.

Despre bumbac

Bumbacul este o fibră naturală, obținută din planta cu aceeași denumire. Cultivată din cele mai vechi timpuri, aceasta este una dintre cele mai folosite fibre naturale în acest moment. Fibrele produse sunt moi și pufoase, fiind ideale pentru uz textil.

Iată cele mai importante proprietăți ale bumbacului, care îl transformă într-o alegere avantajoasă pentru utilizarea în sectorul textil:

✂  Bumbacul este un material textil 100% natural, fiind alegerea ideală pentru confecționarea ținutelor avantajoase pentru piele.

✂  Acest material este non-alergen, reprezentând varianta perfectă pentru persoanele care se confruntă cu reacții alergice.

✂  Bumbacul absoarbe și elimină umezeala cu ușurință, menținând astfel corpul aerisit, în timpul purtării hainelor din bumbac.

✂  Persoanele care suferă de astm, pot beneficia de avantajele acestui material organic, întrucât bumbacul nu eliberează particule mici, care ar putea declanșa crizele specifice acestei afecțiuni.

✂  Bumbacul poate fi prelucrat la temperaturi ridicate, fără a afecta durabilitatea și calitatea produselor textile obținute din acest material.

✂  Acest material organic poate fi sterilizat cu ușurință, proprietate care îl transformă în alegerea ideală pentru confecționarea textilelor destinate bebelușilor.