Lenjerie de vis By Constantin face livrarea produselor prin curierat rapid (Fan Courier), în 2-4 zile lucrătoare, oriunde în țară.

În cazul în care adresa de livrare nu este în raza de acoperire a firmei de curierat rapid (Fan Courier), atunci livrarea se face la cel mai apropiat sediu al acesteia.

Prețul taxei de transport pentru comenzi este:

  • 25 lei prin curierat rapid (Fan Courier).

Plata comenzilor se efectuează ramburs, adică în momentul în care intrați în posesia produselor.

Produsele personalizate NU se pot returna, fiind confectionate pe dimensiunile clientului.

Drepturi de autor

Întregul conţinut al site-ului este proprietatea Lenjerie de vis by Constantin şi este apărat de legile în vigoare. Folosirea fără acordul scris al nostru a oricăror elemente se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare. Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului lenjeriedevis.ro în scopul copierii conţinutului. Fotografiile şi datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Lenjerie de vis by Constantin.

Securitatea datelor personale şi a informaţiilor

Datele personale introduse de catre cumpărător vor fi folosite de Lenjerie de vis by Constantin numai în scopul declarat al acestui site.
Informaţiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., în niciun caz nefiind furnizate/vândute unei terţe părţi. Noi nu vindme, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site si nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră.

Fraudarea Lenjerie de vis by Constantin

Orice încercare de fraudare a site-ului nostru va face obiectul unei plangeri penale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului lenjeriedevis.ro sau de a afecta performanţele server-ului pe care rulează site-ul lenjeriedevis.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului. Site-ul nostru nu permite abateri de la legea in vigoare.

Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.