Dimensiunile lenjeriei de pat

Pentru a stabili corect dimensiunile lenjeriei de pat, este necesar să se măsoare pilota, salteaua și perna. Lenjeria de pat se va croi după aceste dimesiuni.

Lenjeria corect dimensionată trebuie să conțină un cearceaf pentru pat care să fie suficient de lung pentru fiecare latură a saltelei.

  • Lungime cearceaf = lungime saltea + 2 x grosime saltea;
  • Lățime cearceaf = lungime saltea + 2 x grosime saltea.

Exemplu:

Pentru o saltea 160x200x20, mărimea cearceafului se calculează astfel:

  • lungime = 200 + 2×20 = 240;
  • lățimea 160 + 2×20 = 200.

Prin urmare, cearceaful va avea dimensiunea: 240×200.

Dacă doriți un cearceaf de pat tip husă (cu elastic), atunci trebuie să știți că acesta va fi cu 20 cm mai lung decât cel standard.

Cearceaful pentru pilotă va avea aceleași dimensiuni ca pilota. Același principiu este valabil și în cazul fețelor de pernă, adică acestea vor avea dimensiunile pernelor.

Lenjeriile de pat pe care vi le oferim sunt confecționate strict în funcție de necesitățile tale, pentru orice pat, orice pilota și orice pernă! În plus, venim cu soluția care dă cele mai mari bătăi de cap pentru o lenjerie de pat, și anume cearceaf de pat husă. Acesta conține elastic care se va mula peste saltea, ținându-l fix pe tot timpul somnului.

Pentru cele mai frumoase modele de lenjerii de pat din bumbac si lenjerii de pat pentru copii va asteptam pe site-ul nostru https://lenjeriedevis.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.